Zakelijke klant worden bij Inktkenners.nl Doorgaan naar inhoud
Bestel vandaag voor 17.00 uur en ontvang het morgen in huis
Bestel vandaag voor 17.00 uur en ontvang het morgen in huis

Zakelijke klant worden?

Printer inkt bestellen? Kantoorartikelen voor bedrijven? Wij van Inktkenners bieden jou de oplossing. Lees meer over wat wij jou bieden en schrijf je direct in als zakelijke klant om te genieten van al onze voordelen. 

Printer inkt bestellen voor jouw bedrijf

Wij als echte Inktkenners ontwikkelen printer inkt voor merken zoals Canon, HP, Brother en Epson. Onze huismerk inkt is voordeliger, want je bespaart tot wel 85% op inktkosten en er zit tot 40% meer inkt in de cartridges in vergelijking met originele inkt. Daarnaast voldoet onze inkt aan alle eisen en is van hoge kwaliteit. Onze inkt voldoet aan de ISO9001-standaard en heeft het CE-keurmerk. 

Naast inktcartridges en toners, kan je bij ons ook navulflesjes met inkt bestellen. Wij zijn dé uitkomst als het gaat om printerinkt. Niet alleen de inkt zelf, maar ook het printen. Printers werken namelijk niet altijd even goed mee en krijgen foutmeldingen. Daarom richten wij ons ook op het oplossen van printproblemen, door wekelijks artikelen te schrijven over printers, printproblemen en het gebruik van cartridges en toners. 

Kantoorartikelen voor bedrijven 

Wij zijn meer dan alleen Inktkenners. Wij helpen jou niet alleen met voordelig printen, maar met alles wat je nodig hebt voor jouw kantoor en/of werkruimte. Voor particuliere- en zakelijke klanten bieden wij een breed assortiment aan kantoorartikelen. Als zakelijke klant krijg je zelfs extra korting. 

Wat kan je bestellen?

  • Pennen 
  • Printpapier
  • Nietjes
  • Perforators en nietmachines
  • Paperclips 
  • Opbergmappen
  • En nog veel meer!

Het mooie is: Je bestelt bij ons online, met korting en snelle verzending. Zo hoef jij niet de deur uit voor kantoorartikelen en heb je altijd dezelfde kwaliteit. Alles wat je maar nodig hebt om efficiënt te werk te kunnen gaan, bestel je op één plek. 

Hoe werkt het?

Vul jouw gegevens in het onderstaande contactformulier. Wij nemen persoonlijk contact met je op zodat wij jou precies kunnen bieden wat je nodig hebt. Wij gaan zorgvuldig met persoonlijke informatie om. Zodra de voorwaarden duidelijk zijn, wordt je geregistreerd als klant en doen wij de rest. Registreren kan gemakkelijk via onze site. Heb je hulp nodig? Neem dan contact met ons op en wij helpen je door dit proces heen.

Doe jouw aankopen bij Inktkenners

Wij staan bekend om onze print- en kantoorartikelen en brengen dit graag naar de zakelijke klanten. Ben je gevestigd in de regio Amersfoort, Hoevelaken, Leusden, of Nijkerk? Bestel dan voor 13:00 en je ontvangt jouw bestelling dezelfde dag. Ergens anders gevestigd? Bestel tijdens werkdagen voor 17:00 en ontvang jouw bestelling de volgende dag. 

Betalingen kunnen binnen 30 dagen voldaan worden. Neem hiervoor contact op met Inktkenners zodat je gebruik kan maken van dit geweldig voordeel. Voor vaste, zakelijke klanten bieden wij een extra korting op elke bestelling die je plaatst bij ons. 

Gemakkelijk en snel bestellen? 

Vul dan nu het onderstaand contactformulier in en word een zakelijke klant. Wie weet krijg jij vandaag nog jouw bestelling binnen! Bekijk ook eens ons retourbeleid en leveringsvoorwaarden om goed op de hoogte te zijn. Wij willen onze klanten de duidelijkheid bieden die nodig is om vol vertrouwen zaken te doen. 

Bij vragen, neem contact op via onze livechat, klantenservice of stuur ons een Whatsapp bericht. Wij zijn 24/7 beschikbaar voor al jouw vragen. Bij mailcontact zijn wij bereikbaar tussen 08:00 en 22:00. Veelgestelde vragen vind je hier.

Inktkenners, niet alleen goed voor printer en portemonnee, maar ook voor jouw bedrijf.